pátek, ledna 06, 2012

Šnečí játra, kaviár a paštička. Aneb gurmánský zážitek!!!

Dnes jsem měl možnost vyzkoušet opravdu velmi vydařenou delikatesku. Jedná se o manufakturní výrobek jedné české společnosti.

Můj testovací vzorek byla šnečí paštička, šnečí jatýrka a šnečí kaviár (ve skutečnosti se jedná o šnečí vajíčka).
Foto zde!

Přidávám info jak správně konzumovat:



Šnečí kaviár
Podávejte na bílé pečivo / tzv. jednohubky /, potřené jemnou vrstvou másla
Přílohy : citron, oliva, kapary
Nápoje : suchý sekt, Martiny Extra Dry.
Skladujte v chladničce při 2 – 8° C.

Šnečí játra / světová premiéra /
Podávejte na bílé pečivo /tzv. jednohubky/, mírně potřené máslem. Nutno více posolit !!
Nápoje : suchý sekt, suché bílé víno.
Skladujte v chladničce při 2 – 8° C.

Šnečí paštika
Podávejte na bílé pečivo / tzv. jednohubky /.
Nápoje : suchý sekt, suché bílé víno, Martini Extra Dry.
Skladujte v chladničce při 2 – 8° C.
http://www.snailex-delicatessen.com

Žádné komentáře: